ZORG EN WELZIJN PLEIN

KENNIS MAKEN

Op het Zorg en Welzijn Plein vind je alle informatie over leren én werken in zorg en welzijn in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Het platform is bedoeld voor scholieren, werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de zorg- en welzijnssector en onderwijsinstellingen.

In onze vacaturebank staan honderden vacatures van zorg- en welzijnsinstellingen in de regio. Je geeft zelf aan in welk functiegebied je actief wil zijn, wat je opleidingsniveau is en hoeveel uur per week je zou willen werken. Vervolgens krijg je een selectie gepresenteerd van functies die passen bij jouw kennis en ervaring. Ook kun je een profiel aanmaken, zodat werkgevers jou kunnen benaderen.

Nog geen ideeën over je toekomst in de sector? Op het Zorg en Welzijn Plein hebben we nuttige informatie om je op weg te helpen. Zo schetsen we een duidelijk beeld van de verschillende beroepen en branches waaruit je kunt kiezen en wat ze precies inhouden. Ook geven je een indicatie wat je per functie zou kunnen verdienen. Met onze gratis loopbaantesten ontdek je waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je kunt.

Wist je dat veel van onze diensten helemaal gratis zijn? Denk bijvoorbeeld eens aan een loopbaancoach. Soms kun je namelijk wel wat hulp gebruiken bij het nemen van de volgende stap in je loopbaan. Met het project Sterk in je Werk bieden we je een loopbaanadviseur die met je meedenkt. Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.

Zie je op tegen het solliciteren? Niet nodig! Met zes gratis online trainingen leren we je onder meer hoe je je cv kunt opstellen en hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft.

Het Zorg en Welzijn Plein is een initiatief van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker een kijkje op zorgenwelzijnplein.nl en volg ons op Facebook en Instagram.

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

CONTACT

Monique van der Heijden
monique@care2care.nl

CONTACT

Monique van der Heijden 
monique@care2care.nl

Menu
Testtesttesttest
Testtesttesttest
Testtesttesttest
Testtesttesttest
Testtesttesttest

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

Privacyverklaring

© Copyright 2020 Zorgscala
Powered by Sport Heroes