KENNIS MAKEN

Leuk dat u zich oriënteert op werken in de Haagse ouderenzorg!

Ontvangt u een uitkering van UWV en overweegt u scholing of omscholing naar de zorg? Dan kan UWV onder bepaalde voorwaarden uw opleiding betalen. Eén van die voorwaarden is dat u er alles aan doet om de opleiding ook af te maken.

Geïnteresseerd? Praat dan met één van onze collega’s over de mogelijkheden op deze online banenmarkt. Ze zitten voor u klaar in de virtuele UWV-stand. Op 1 maart van 14:00-16:00 uur en op 2 maart van 10:00-12:00 uur.

Wilt u aan een opleiding beginnen tijdens uw uitkering, dan kunt u dit aangeven via de Werkmap. We geven u dan de informatie over hoe u kunt starten.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld overstappen naar een ander beroep, kansrijke beroepen, cv maken of sollicitatiegesprekken voorbereiden? Op de website www.werk.nl vindt u in de Werkhoek onze adviezen, tips en hulpmiddelen over omscholing en voor het vinden van een baan.

Neem ook een kijkje in de lijst met webinars die UWV aanbiedt.

GA MET ONS IN GESPREK

Heeft u een UWV uitkering en behoefte aan algemene informatie over werken in de ouderenzorg en omscholing? Dan staan wij live voor u klaar met informatie. Voor informatie over uw persoonlijke situatie adviseren wij u om met UWV te communiceren via de Werkmap.

Neem contact met ons op

CONTACT

Liesbeth Schuurmans
Liesbeth.schuurmans@uwv.nl

CONTACT

Liesbeth Schuurmans
Liesbeth.schuurmans@uwv.nl

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes