SWZ Zorg

KENNIS MAKEN

Stichting Wassenaarse Zorgverlening
SWZ staat voor Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Wij zijn goed in het bieden van liefdevolle en professionele zorg aan ouderen en mensen met een fysieke beperking. Wij bieden zorg en ondersteuning aan mensen met:
– dementie;
– somatische klachten
– fysieke beperking.

Wat bieden wij?
Wij bieden zorg en ondersteuning bij mensen thuis in de gemeente Wassenaar. Binnen onze thuiszorg hebben wij het volgende aanbod:
– huishoudelijke hulp;
– thuiszorg;
– wijkverpleging;
– dagbesteding op locatie SWZ Sophieke.
Ook hebben wij aandacht voor het welzijn van cliënten. Hiervoor hebben wij:
– het Ontmoetingspunt;
– het UIT-Bureau.

Als thuis wonen niet meer lukt, hebben we diverse locaties in Wassenaar waar cliënten kunnen wonen en zorg ontvangen (Wlz). We hebben locaties waar we somatische zorg verlenen en locaties waar we zorg bieden aan mensen met dementie. Wij geloven in liefdevolle en professionele zorg en vinden dat hierbij het concept kleinschalig wonen het beste past. Daarom bestaan onze woongroepen uit maximaal 7 cliënten.
We hebben een aparte locatie, De Bonte Os, waar we ADL-ondersteuning verlenen aan mensen in alle leeftijden met een fysieke beperking.

Visie
De visie van SWZ kan als volgt samengevat worden. De cliënt van SWZ is uniek en geeft richting en invulling aan het eigen leven. Uitgangspunt in de zorg en dienstverlening van SWZ is het behouden danwel verhogen van het welzijn van cliënten. De zorg en ondersteuning die door SWZ geboden wordt heeft als doel mensen op een zodanige manier te ondersteunen dat zij het leven kunnen leiden zoals zij zelf wensen. Centraal hierin staat dat cliënten actief betrokken worden bij de invulling van de gewenste zorg en ondersteuning.

Wat zoeken wij?
SWZ is op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij SWZ te werken. Dit kan met een diploma Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige, maar ook wanneer je oprechte interesse hebt in de zorg, maar de overstap nooit hebt kunnen of durven maken. Of misschien heb je jaren geleden al in de zorg gewerkt en wil je weer terug de zorg in.

In de zorg valt veel te leren. Bij SWZ is dit zeker mogelijk. Je leert elke dag en geen dag is hetzelfde.
Bij SWZ volgt op dit moment 11% van de medewerkers een opleiding in de zorg en zijn er meerdere stagiaires. Daarnaast worden er diverse trainingen en bijscholingen georganiseerd.

Heb je vragen na het lezen van deze tekst?
Bezoek dan onze live sessies op 1 en 2 maart aanstaande. We zitten dan klaar voor al je vragen.
Wil je direct solliciteren?
Stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Personeelszaken naar solliciteren@swz-zorg.nl o.v.v. online banen- en oriëntatiemarkt.

 

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

CONTACT

Mariska de Rooij –Zuidhoek
M.Zuidhoek@swz-zorg.nl

Ricardo Heemskerk
R.Heemskerk@oldael.nl

CONTACT

Mariska de Rooij –Zuidhoek
M.Zuidhoek@swz-zorg.nl

Ricardo Heemskerk
R.Heemskerk@oldael.nl

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes