STICHTING EYKENBURG

KENNIS MAKEN

Wil jij ook het verschil maken en heb je hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want daar gaat het over bij Stichting Eykenburg. Het verschil maken voor onze cliënten door de persoon centraal te stellen en net dat stapje extra te zetten. Maar dat doen we ook voor onze medewerkers en hopelijk straks ook voor jou! Elke keer opnieuw willen we onze collega’s en cliënten de dag laten beleven als waardevol en betekenisvol. Dàt is onze drive.

Wie wij zijn?
Wij zijn een kleinschalige organisatie voor ouderenzorg in Den Haag met een groot aanbod aan zorg: van huishoudelijke verzorging, thuiszorg, casemanagement dementie tot verpleeghuiszorg en hospicezorg. Bij ons zijn zorgbehoevenden aan het juiste adres! Of dat nu bij de cliënt thuis is of op een van onze verpleeglocaties, Het Zamen of Huize Eykenburg, is.

Het verschil maken?
Precies. Daar draait het om. En dat doen onze medewerkers elke dag opnieuw. Zonder hun inzet, aanwezigheid, oplettendheid, aandacht en liefde is zorg slechts zorg, maar het verschil in die persoonsgerichte zorg, dat máken zij. Daarom investeren wij graag in persoonlijke ontwikkeling. Bieden wij regelmatig trainingen aan en is er alteraard altijd de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Zo kan jij je werk nog beter uitvoeren of doorgroeien naar die volgende uitdagende functie in een leuk team.

Informele werkplek
Het ‘kleintje’ zijn in de Haagse VVT-sector biedt meer voordelen. Je hebt daardoor nauw contact met al onze collega’s & cliënten op de locaties of in de wijk. Dat wordt ook nog eens versterkt door onze informele cultuur. Door de grote zorgharten van onze medewerkers ontstaan er vaak mooie initiatieven waar we naar luisteren en waar ruimte voor gecreëerd wordt om deze uit te voeren. Iedere persoon is net zo belangrijk als het totaal. Samen moeten we het tenslotte doen. Terughoudend in het uitspreken van onze waardering onderling en door het management zijn we dan ook niet.

Hart voor de zorg
Heb jij passie voor de zorg? Ben je op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan als bijvoorbeeld verpleegkundige, helpende niveau 2, teamleider PG-afdeling, medewerking huishouding intra- of extramuraal? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Schrijf je dan in voor de live sessies en stel je vragen aan onze zorgkanjers. Benieuwd geworden naar je toekomstige collega’s bij Stichting Eykenburg? Neem dan gelijk vooral een kijkje op Facebook en op Youtube, daar stellen onze collega’s zich aan je voor en geven zij een kijkje achter de schermen.

Opleiding met baangarantie
Overtuigd en wil je niet wachten tot aan de live sessies? Kijk snel op www.eykenburg.nl/vacatures en neem contact op met onze recruiter Branca, via werkenbij@eykenburg.nl of 06 – 11 31 63 98. Geïnteresseerd in stage of opleidingsmogelijkheden met baangarantie? Bel dan 070 – 750 73 68 of stuur een mail naar lerenenontwikkelen@eykenburg.nl. Graag tot snel!

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

BEKIJK ONZE FOTOGALERIJ:

CONTACT

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes