SAFFIER

KENNIS MAKEN

Saffier is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie in Den Haag waar de cliënt centraal staat. Wij leveren zorg op tien verschillende locaties in Den Haag. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt: de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij of zijn kan, op zijn of haar manier. Samen met de mensen om hem of haar heen: familie, vrienden, buren. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij een ondersteunende rol.

We verlenen somatische-, dementie-, revalidatie- en palliatieve zorg. Ook wonen binnen Saffier mensen met het syndroom van Korsakov en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, gemotiveerde, gekwalificeerde collega’s. Naast zorgcollega’s zoeken wij ook geregeld collega’s voor de behandeldienst, de horeca, facilitair en de ondersteunende diensten.

Al onze vacatures kun je hier vinden.

Beschik je nog niet over de juiste diploma’s? Bij Saffier is het mogelijk om te werken en te leren. Het kan voorkomen dat er even geen plek is, maar het is altijd handig om te informeren wat de mogelijkheden van het moment zijn.

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

BEKIJK ONZE FOTOGALERIJ:

CONTACT

CONTACT

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes