ROC Mondriaan

ROC MONDRIAAN

ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. Mondriaan biedt circa 240 mbo-opleidingen aan.
Mondriaan leidt studenten op tot vakmensen : goed voorbereid op de (ontwikkelingen op de) arbeidsmarkt. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale ontwikkeling van de regio.

Leren in de praktijk
Welke opleiding je ook kiest, een groot deel van je opleiding vindt plaats in de praktijk. Zo leer jij van echte situaties en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld.

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

MENSKRACHT 7

Zorg en Welzijn leer en ontwikkel je bij Menskracht 7!

Naast de volledige beroepsopleidingen bieden we via Menskracht7 Zorg&Welzijn branche erkende opleidingen trainingen en cursussen aan.

Sinds 2019 bieden we ook delen van een opleiding aan, de zogenaamde mbo-certificaten. Met deze onderdelen kan je snel aan de slag en behaal je een officieel certificaat dat je korting biedt als je op een ander moment toch de hele opleiding wilt volgen.

CONTACT

Contactpersonen voor scholingen in zorg en welzijn bij Menskracht 7:

John Wesselman
j.wesselman@menskracht7.nl

Dorien de Wit
t.de.wit@menskracht7.nl

CONTACT

Contactpersonen voor scholingen in zorg en welzijn bij Menskracht 7:

 

 

 

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes