Logo Cardia

ROC Mondriaan

Menskracht 7 Zorg & Welzijn

Zorg en Welzijn leer en ontwikkel je bij Menskracht 7!

Naast de volledige beroepsopleidingen bieden we via Menskracht7Zorg&Welzijn branche erkende opleidingen trainingen en cursussen aan.

Sinds 2019 bieden we ook delen van een opleiding aan, de zogenaamde mbo-certificaten. Met deze onderdelen kan je snel aan de slag en behaal je een officieel certificaat dat je korting biedt als je op een ander moment toch de hele opleiding wilt volgen.

Contactpersonen voor scholingen in zorg en welzijn bij Menskracht 7:

John Wesselman j.wesselman@menskracht7.nl

Dorien de Wit t.de.wit@menskracht7.nl

Marjolein Roos m.roos1@rocmondriaan.nl

www.menskracht7.nl

 

Benieuwd naar ons?

mboRijnland

Meer over ROC Mondriaan

ROC Mondriaan
ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. Mondriaan biedt circa 240 mbo-opleidingen aan.

Mondriaan leidt studenten op tot vakmensen die: goed voorbereid zijn op de (ontwikkelingen op de) arbeidsmarkt. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale ontwikkeling van de regio.

Leren in de praktijk
Welke opleiding je ook kiest, een groot deel van je opleiding vindt plaats in de praktijk. Zo leer jij van echte situaties en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld.

Bekijk nu welke opleiding het beste bij jou past:

Agenda

ROC Mondriaan

Aspasialaan 19
2493 WN Den Haag
https://www.rocmondriaan.nl/

Neem contact op!

info@rocmondriaan.nl / k.geelen@rocmondriaan.nl

  088-6663300

 

Volg ons op:

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.