Onze Partners

We werken samen vanuit onze kracht, kennis en ervaringen, gebundeld vanuit de zorgorganisaties.

Cardia

Bij Cardia maak je deel uit van een klein team dat samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. Het ontwikkelen van deskundigheid, plezier in het werk en bezieling zijn hierbij kernbegrippen.

Lees meer >

 

WZH LOGO

WZH

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg? WZH is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met hun collega’s de beste zorg willen leveren aan onze bewoners.

Lees meer >

 

Den Haag Werkt

Den Haag Werkt biedt aan werkzoekenden de mogelijkheid om via diverse Werk Ontwikkel Trajecten betaald aan het werk te komen. Het WOT Zorg is een ontwikkel traject voor gemotiveerde mensen die in de Zorg willen werken.

Lees meer >

 

MBO Rijnland

Je hele leven ben je je aan het ontwikkelen en blijf je groeien. Dat kan onder meer met onderwijs. Door in jezelf te investeren ben je breed inzetbaar, wat interessant is voor je huidige of toekomstige werkgever.

Lees meer >

 

Florence

Florence is een enthousiaste en dynamische organisatie van ruim 3.400 zorgprofessionals. Wij geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis en in onze verpleeg- en verzorgingshuizen.

Lees meer >

 

Respect

Wil jij meewerken aan de beste zorg achter de duinen?
Respect verleent zorg in Scheveningen en enkele wijken van Den Haag. Dat doen wij op onze vijf eigen locaties en bij mensen thuis.

Lees meer >

 

Stichting Eykenburg

Wil jij ook het verschil maken en heb je hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jouw. Want daar gaat het over bij Stichting Eykenburg. Het verschil maken voor onze cliënten door de persoon centraal te stellen en net dat stapje extra te zetten.

Lees meer >

 

Zorg en Welzijn Plein

Op het Zorg en Welzijn Plein vind je alle informatie over leren én werken in zorg en welzijn in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord.

Lees meer >

 

SWZ Zorg

SWZ staat voor Stichting Wassenaarse Zorgverlening. Wij zijn goed in het bieden van liefdevolle en professionele zorg aan ouderen en mensen met een fysieke beperking.

Lees meer >

 

Zorggroep Oldael

Wat willen we betekenen voor wie?
Zorggroep Oldael is een kleine zorgaanbieder, met twee locaties in statige, residentiële wijken in Den Haag, waar de bewoner zo lang mogelijk zelfstandig en beschut kan wonen.

Lees meer >

 

Oudtopia

In Oudtopia ervaar je aan den lijve hoe het voelt om oud te zijn. Je stapt in de schoenen van oudere inwoner van Den Haag. Je reist naar je eigen toekomst.

Lees meer >

 

UWV

Ontvangt u een uitkering van UWV en overweegt u scholing of omscholing naar de zorg? Dan kan UWV onder bepaalde voorwaarden uw opleiding betalen.

Lees meer >

 

Saffier

Saffier is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie in Den Haag waar de cliënt centraal staat. Wij leveren zorg op tien verschillende locaties in Den Haag. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil.

Lees meer >

 

ROC Mondriaan

ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. Mondriaan biedt circa 240 mbo-opleidingen aan.

Lees meer >

 

Kessler Stichting

De Kessler Stichting is al ruim een eeuw een begrip in Den Haag. Wij bieden opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare mensen. Vaak zijn het mensen met een achtergrond in dak- en thuisloosheid, gecombineerd met psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

Lees meer >

 

Evita Zorg

Bij Evita Zorg bieden wij alle voorkomende vormen van thuiszorg aan onder één dak. Dit houdt in dat we niet alleen op kosten kunnen besparen, maar ook de thuiszorg precies kunnen inrichten op basis van uw wensen en behoeften.

Lees meer >

 

HWW Zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie in Den Haag. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past.

Lees meer >

 

De Haagse Hogeschool

Let’s change. You. Us. The world. Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. We zetten onze studenten in hun kracht om de wereld, waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren.

Lees meer >

 

Cardia

Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk
https://cardia.nl/ 

Evita zorg

Van Alkemadelaan 309a
2597 AJ Den Haag
https://www.evitazorg.nl/ 

Stichting eykenburg

Kruisbessenstraat 12
2564 VD Den Haag
https://eykenburg.nl/ 

Kessler Stichting

De la Reyweg 530
2571 GN Den Haag, Netherlands
https://www.kesslerstichting.nl/ 

SWZ Zorg

Van Zuylen van Nijeveltstraat 313
2242 LJ Wassenaar, Netherlands
https://www.swz-zorg.nl/ 

Respect

Scheveningseweg 76
2517 KZ Den Haag, Netherlands
https://www.respectzorg.nl/ 

Florence

Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk
https://www.florence.nl/ 

Zorggroep Oldael

1, Theo Mann-Bouwmeesterlaan
2597 GT, Den Haag
https://www.oldael.nl/ 

Stichting Saffier

Rusthoekstraat 38
2584 CV Den Haag, Netherlands
https://www.saffiergroep.nl/ 

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

Polanenhof 497
2548 MP Den Haag, Netherland
https://www.wzh.nl/ 

HWW Zorg

Maanweg 174
2516 AB Den Haag
https://hwwzorg.nl/

Zorg en Welzijn Plein

MBO Rijnland

Bètaplein 18
2321 KS Leiden
https://mborijnland.nl/

ROC Mondriaan

Leeghwaterplein 72
2521 DB, Den Haag
https://www.rocmondriaan.nl/

UWV

Verheeskade 187
2521 DD Den Haag
https://www.uwv.nl 

Den Haag Werkt

Spui 70
2511 BT Den Haag

Oudtopia

Saturnusstraat 9
2516 AD Den Haag
www.oudtopia.nl