Over ons

Ontdek de Haagse ouderenzorg is een actueel en informatief platform over de ouderenzorg. Het is een initiatief van dertien werkgevers in de ouderenzorg in de regio Haaglanden, UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, mboRijnland en de Haagse Hogeschool.

Waarom zij dit belangrijk vinden, voor wie het platform is en wie er zorgen voor de inhoud, lees je op deze pagina.

Ontdek de Haagse Ouderenzorg

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van de sector. Ouderenzorg is zoveel meer dan steunkousen aantrekken en bedden verschonen. Dat willen we op dit platform laten zien. Wij willen bijdragen aan een beter imago van de sector. Hier vind je alle belangrijke informatie over de ouderenzorg in deze regio, overzichtelijk op één plek.

Voor wie?

Dit platform is er voor iedereen die overweegt om in de ouderenzorg te gaan werken zoals studenten, zij-instromers en herintreders. En voor mensen die er al werken en inspiratie zoeken om zich verder te ontwikkelen. Ook docenten, vrijwilligers en intermediairs vinden hier nuttige informatie. Kortom: het is een interessante plek voor heel veel mensen.

Door wie?

Verschillende mensen met kennis en ervaring in de ouderenzorg zorgen ervoor dat je op dit platform altijd de juiste informatie vindt.

Over de haagse ouderenzorg

Onze missie

Wij willen een realistisch beeld geven van onze mooie, uitdagende sector en staan klaar om mensen te inspireren, motiveren, ondersteunen en te activeren. Dit doen we door in deze digitale omgeving op een gebruiksvriendelijke manier alles te bundelen over werken en opleidingen in de Haagse ouderenzorg.

Wat is jouw missie in de ouderenzorg? Vul onze wegwijzer in en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn voor werk, scholing en ontwikkeling.

Over ondek de haagse ouderenzorg

Meer weten over jouw kansen in de ouderenzorg

Ben jij geïnteresseerd in het werken in de ouderenzorg? Zoek je een leuke baan en wil je weten wat er mogelijk is? Of ben je benieuwd naar opleidingen en ontwikkelmogelijkheden? Op onderstaande pagina’s vind je meer informatie. Door je goed te informeren, hopen wij jou een duwtje in de goede richting te geven. Weet je niet waar de informatie staat die je zoekt? Vul dan eerst de Wegwijzer in via: Deze pagina

ORIËNTEREN,
INSPIREREN EN ACTIVITEITEN

Loopbaan, werken en werkgevers

OPLEIDEN EN
ONTWIKKELEN IN DE OUDERENZORG

Hier zie je welke mooie dingen er gebeuren in de praktijk

Wij vinden dat de ouderenzorg een beter imago verdient. Daarom laten we zien wat voor mooie dingen er gebeuren. Dit doen wij door
een realistisch beeld te geven van de praktijk en heldere informatie
te geven over functies en opleidingen. We nemen je mee in nieuwe ontwikkelingen in de sector en het laatste nieuws. En dit doen wij met trots, want werken in de ouderenzorg is geweldig. Wacht niet langer en start jouw avontuur.

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes