Beleef het bij Oudtopia

Hoe is het om oud en afhankelijk te zijn? Dat is goed om te weten. Want als jij weet hoe iemand de wereld ervaart, kun je hem natuurlijk veel beter helpen. In Oudtopia kruip je in de huid van een oudere via Virtual Reality. Dat is een techniek waarbij je een andere wereld ervaart door een computerbril.

Ontdek de Haagse ouderenzorg in Oudtopia

Denk jij wel eens aan een baan in de ouderenzorg? Fijn, want wij kunnen je goed gebruiken. Om je te helpen bij het maken van een keuze, nodigen we je graag uit bij Oudtopia. Want daar kun je ervaren hoe belangrijk het werk is en of de ouderenzorg iets voor jou is. Het is dus niet alleen handig, maar vooral heel leuk en leerzaam.

Wat ga je beleven?

In Oudtopia  ervaar je de wereld zoals een oudere dat doet. Je beleeft bijvoorbeeld hoe het is om niet meer goed te kunnen zien, horen en bewegen. Of je kruipt in het hoofd van iemand met dementie of iemand die naar een verzorgingshuis gaat. Wat neem je beslist mee? En hoe wil jij verzorgd worden? Op die manier kijk je anders naar jezelf en naar ouderen. Een leuk en bijzonder hulpmiddel om erachter te komen of de ouderenzorg echt iets voor jou is.

Doe je mee? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier!

Wanneer: dinsdag 22 maart 2022, van 9:00 – 13:00 uur
 

Waar: Oudtopia, Saturnusstraat 9, Den Haag

Kosten: gratis

Programma:

09:00 –09:30: Inloop en koffie/thee
09:30 –12:15: Verouderingscarrousel met verschillende ervaringen
12:15 –13:00: Lunch en napraten

Pas jij bij de ouderenzorg?

Je weet vast al iets over de ouderenzorg. Misschien ken je mensen die er werken of heb je erover gehoord of gelezen.
Omdat je deze pagina bezoekt, denk je er misschien over om in de ouderenzorg te werken. Maar klopt het beeld dat jij hebt van deze sector? Test hier jouw kennis en zie of jij en de ouderenzorg bij elkaar passen.

Advies & Oriëntatie

Doe een dagje mee!

Check of jij bij de ouderenzorg past?

Carrièreswitch naar de ouderenzorg?