STICHTING ZORGGROEP OLDAEL

KENNIS MAKEN


Wat willen we betekenen voor wie?

Zorggroep Oldael is een kleine zorgaanbieder, met twee locaties in statige, residentiële wijken in Den Haag, waar de bewoner zo lang mogelijk zelfstandig en beschut kan wonen. Een (t)huis met aandacht voor welzijn en zorg op maat, een eigen keuken en met een open blik naar de buitenwereld.
Wij geven daar invulling aan op basis van onze kernwaarden;
• Waardig: eigen regie voor de bewoner
• Aardig: empathisch, in dialoog met de bewoner
• Vaardig: vakkundig in de zorg voor de bewoner

Visie: Hoe kijken we tegen ouderenzorg aan en wat is onze rol?
Wij doen wat in ons vermogen ligt, om ouderen in hun laatste levensfase te laten ervaren dat prettig leven in onze kleinschalige woonzorgcentra mogelijk is. Wij bieden een veilige woonomgeving, ook voor echtparen. We geven persoonsgerichte zorg, die aansluit op de wensen en voorkeuren van de bewoner.

Wij doen dit samen met familie en mantelzorgers. Daarbij willen wij een lerende organisatie zijn, waarbij professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan.

Ambitie
Een woonzorgcentrum zijn waar ouderen hun leven zo veel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten. Waar ze zich thuis, comfortabel en veilig voelen en passende zorg en service krijgen.

Hoe maken we onze ambitie waar?
We werken mét in plaats van vóór de bewoner. We creëren mogelijkheden voor bewoners om zoveel mogelijk zelf invulling te geven aan het eigen leven met participatie van familie en mantelzorgers. Hierbij betrekken we ook de omgeving van ons woonzorgcentrum. En spelen we in op actuele ontwikkelingen in de ouderenzorg. In de jaarplannen werken we steeds uit hoe we onze ambitie met onze strategie concreet gaan realiseren. Alles wat we doen, doen we volgens onze kernwaarden waardig, aardig en vaardig.

Wie zoeken wij?

Vanuit de subsidie coronabanen is er een extra mogelijkheid om men te laten werken in de zorg. Vanuit dit initiatief is er op 1 en 2 maart aanstaande een online banen- en oriëntatiemarkt georganiseerd om kennis te maken met de ouderenzorg en in dit geval de ouderenzorg binnen Zorggroep Oldael.

Voor deze online banen- en oriëntatie mark zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgcollega’s. Heb jij een diploma in de zorg of heb je oprechte interesse in de zorg, maar de overstap nooit kunnen of durven maken? Of heb je al jaren geleden in de zorg gewerkt en wil je weer terug de zorg in? Ben jij deze enthousiaste collega? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer weten?
Bezoek onze live sessies op 1 en 2 maart aanstaande, dan maken wij graag kennis met jou!

Weet je hierna zeker dat jij onze nieuwe collega bent?
Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae naar onze afdeling personeelszaken door een e-mail te sturen naar solliciteren@oldael.nl o.v.v. online banen- en oriëntatiemarkt.

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

CONTACT

Ricardo Heemskerk
heemskerk@oldael.nl

CONTACT

Ricardo Heemskerk
heemskerk@oldael.nl

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes