Nieuwe fiets cadeau bij vacature Verzorgende IG in de thuiszorg

Soort: Wijkzorg

Locatie: , Den Haag

Aantal uur: 16-28

Salarisschaal: FWG 40

 

Vacature Verzorgende IG thuiszorg met nieuwe fiets (parttime, 16 tot 28 uur per week), Den Haag.

Wij zoeken collega’s voor onze thuiszorg teams in Stadsdeel Centrum! We willen en kunnen groeien maar daarvoor hebben wij nieuwe zorgcollega’s nodig op niveau 3 (Verzorgende IG) en 4 (MBO Verpleegkundige). Vanuit deze mooie rollen kun jij ervoor zorgen dat cliënten in hun vertrouwde omgeving thuis kunnen blijven wonen.

Wij zoeken collega’s voor diverse wijken in Stadsdeel Centrum. De kleurrijke wijken zijn rijk aan verschillende culturen. Dit zie je terug in de grote diversiteit aan cliënten. Dit maakt werken in deze wijken enorm afwisselend en uitdagend. Op een werkdag zien je veel verschillende cliënten en de meest effectieve manier om je door de wijk te begeven is op de fiets. Dit helpt ook om fit en gezond te blijven en dit stimuleren wij graag. Om deze reden belonen wij de eerste tien nieuwe collega’s met een gloednieuwe fiets!

 

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG thuiszorg bij HWW zorg is geen dag hetzelfde. Binnen de wijk, bied jij zelfstandig zorg in de vertrouwde thuisomgeving van jouw cliënten. Jij kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Je werkt zelfstandig, maar weet dat je altijd kunt overleggen met de verpleegkundige of wijkverpleegkundige. Tevens ben je verantwoordelijk voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming, door het aanleggen van een klantdossier, het bijhouden van een logboek en het opstellen van een zorgplan in samenspraak met de klant, zodat ook de collega’s van het wijkteam waar je in werkt volledig op de hoogte zijn. Samen met je collega’s ga je voor het beste resultaat.


Wij vragen:

Jij hebt het diploma Verzorgende IG niveau 3 of gaat deze binnenkort behalen. Bij voorkeur heb je ervaring met werken binnen de thuiszorg en met (complexe) zorgsituaties. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar. Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.


Wij bieden:

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 3.060,18 (conform FWG 40 CAO VVT) op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en een keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden bijvoorbeeld een fiets, laptop of tablet kunt aanschaffen.


Informatie en sollicitatie:

Reageer snel op een van de mooie, afwisselende vacatures binnen Stadsdeel Centrum en scoor naast die leuke baan nu ook een gloednieuwe Cortina fiets! Meer weten of interesse in een oriënterend gesprek? Neem contact op met Marlies van Weeren, Adviseur Werving en Selectie. T: 06-82010062.

Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier op de website www.werkenbijhwwzorg.nl