Nieuw Cardia Magazine met als thema: Muziek

In dit magazine lees je meer over de rol die muziek speelt binnen Cardia. Zo krijg je een kijkje bij de activiteiten van de muziekagogen en kijk je mee bij een repetitie van bewonerskoor ‘De Loosduinse Nachtegaaltjes’. Je leest ook meer over de ‘koffiekoffer’. Irma Hundepohl verzorgde in de...

Nieuwbouw woonzorglocatie Cardia in RijswijkBuiten

Cardia heeft vergevorderde plannen om in 2023 een nieuwe woonzorglocatie te openen in RijswijkBuiten. De nieuwe zorglocatie wordt gebouwd in Buitenpoort Parkrijk en bestaat uit 54 zorgstudio’s voor ouderen met een zorgindicatie voor verpleeghuiszorg. Met de nieuwe locatie in RijswijkBuiten creëert...

Werken als VIG’er en wijkverpleegkundige in een hecht wijkteam bij Cardia

Werken in de thuiszorg iets voor jou? Bij Cardia maak je deel uit van een klein team dat goed samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. Onze collega's van het wijkteam in Rijswijk vertellen daarover in dit filmpje:
Zij-instromers maken carrièreswitch naar de zorg

Zij-instromers maken carrièreswitch naar de zorg

Een groep van 17 zij-instromers zet deze week hun eerste stap in de zorg en start met de verkorte mbo-opleiding tot Verzorgende IG in Gouda. Tijdens hun studie werken zij als betaalde medewerkers in de zorg. Dit traject is een samenwerking tussen CIV Welzijn & Zorg, mboRijnland, Zorgpartners Midden-Holland, De Zevenster en De Vijverhof.

Lees meer
mboRijnland is opleider bij de Nationale Zorgklas

mboRijnland is opleider bij de Nationale Zorgklas

De Nationale Zorgklas is in april in het leven geroepen en sinds mei hebben bijna 200 deelnemers in 20 groepen het Online Trainingsprogramma gevolgd dat wordt verzorgd door vakdocenten. mboRijnland is als één van de opleiders verbonden aan de Nationale Zorgklas. Deelnemers zijn tevreden en enthousiast over het Trainingsprogramma en de vakdocenten en co-trainers geven voor de kwaliteit van de uitgevoerde Trainingsprogramma’s een 8 als gemiddelde score over 20 groepen.

Lees meer