KESSLER STICHTING

KENNIS MAKEN

Bijzondere zorg voor bijzondere mensen: pas jij daar bij?

Werken als Verzorgende IG bij de Kessler Stichting
De Kessler Stichting is al ruim een eeuw een begrip in Den Haag. Wij bieden opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare mensen. Vaak zijn het mensen met een achtergrond in dak- en thuisloosheid, gecombineerd met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Bijzondere mensen met bijzondere verhalen en specifieke zorgvragen. Zorg bieden wij in ons verpleeghuis en via beschermd wonen. Het is bij ons ‘anders dan anders’ en werken bij ons is dus ook best bijzonder.

‘De juiste sleutel’
Het zoeken naar ‘de juiste sleutel’ staat elke dag centraal. Onze cliënten vertonen vaak moeilijk verstaanbaar gedrag. We verwachten van jou dat je sterk in je schoenen staat en een kei bent in flexibel inspelen op onverwachte situaties. Dat je werkt vanuit verbinding en daarbij kan spelen met afstand en nabijheid en het ontdekken van de vraag achter de vraag. Wij doen dit vanuit onze methodiek competentiegericht begeleiden. Eigen identiteit en autonomie van de cliënt staan daarbij voorop. Binnen onze teams werken we zelf ook zo zelfstandig mogelijk.

Ons verpleeghuis: Zorg en Wonen
Wij bieden verpleeghuiszorg, maar het is bij ons anders dan in een regulier verpleeghuis. Zo is de gemiddelde leeftijd van een cliënt hier 60 jaar, een stuk lager dan je gewend bent. Bewoners hebben naast zorg ook begeleiding nodig op het gebied van financiën, regelwerk en sociale contacten. Dit betekent voor onze medewerkers dat zij naast hun verpleegtechnische taken ook deze begeleiding verzorgen. Dit zorgt voor afwisseling in je werk en maakt het werk ook fysiek minder belastend.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit een (meewerkend) verpleegkundig zorgcoördinator, verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, woonbegeleiders en een maatschappelijk werker. Voor de specialist ouderengeneeskunde en paramedische zorg werken we samen met WoonZorgcentra Haaglanden.

Onze locaties voor beschermd wonen: Toussaint en Viljoen
Toussaint biedt plaats aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen of ex-gedetineerden. Viljoen biedt plaats aan cliënten die naast psychische ook lichamelijke zorg nodig hebben. De zorg is gericht op het verbeteren van de persoonlijke situatie. De bewoners worden begeleid op verschillende leefgebieden en zij krijgen en gevarieerd aanbod aan groepsactiviteiten, dagbesteding of werk buitenshuis.
Jouw taken zijn verzorgend en je verricht verpleegtechnische handelingen. Tijdens je dienst bied je ook verzorging aan cliënten in onze Noodopvang. Het team bestaat uit een trajectcoördinator, traject-regisseurs, traject-ondersteuners, woonbegeleiders en verzorgenden IG.

Wat neem je verder nog mee
Naast enthousiasme en “ervaring en feeling met de doelgroep” willen we dat je een opleiding MBO verzorgende IG (niveau-3) hebt afgerond;
Minimaal 2 jaar werkervaring;
Ervaring met psychiatrie en maatschappelijke zorgtaken is een pré.

Wat bieden wij jou
· Een interessante functie in een betrokken organisatie met gedreven collega’s.
· Een informele en plezierige werksfeer.
· Korte lijnen en open communicatie.
· Een compleet introductieprogramma met trainingen. Collega’s die met cliënten werken worden in de methodiek Competentiegericht Begeleiden getraind en geschoold.
· Een aantrekkelijk salaris in de CAO Sociaal Werk.

Heb je interesse?
Neem contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren:
· Neem deel aan de live sessie op 1 of 2 maart via teams;
· Schrijf je in voor een korte persoonlijke kennismaking via teams;
· Reageer op onze vacature Verzorgende IG via onze vacaturesite. 

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO:

BEKIJK ONZE FOTOGALERIJ:

CONTACT

Bel 070-8500500 en vraag naar P&O

CONTACT

Bel 070-8500500 en vraag naar P&O

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes