HWW zorg

KENNIS MAKEN

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie in Den Haag. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is, waar de medewerkers van onze wijkzorgteams zorg bieden of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWW zorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag.

Locaties
HWW zorg beschikt over 10 locaties (verpleeghuizen en woonzorgcentra) in heel Den Haag: Ametisthorst, De Eshoeve en De Eshoeve Residentie, De Schildershoek, De Stromenhof, Houtwijk, Moerwijk, Op de Laan, Rivierenbuurt en Vrederust-West. Daarnaast beschikt een aantal wijkzorgteams over een eigen locatie.

Werken bij HWW zorg
De zorgsector is voortdurend in beweging. HWW zorg speelt hier flexibel op in. Het eigen leven van onze cliënten staat bij ons centraal. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die het verschil willen maken, zich goed kunnen inleven in een ander en graag écht iets voor mensen willen betekenen.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Als medewerker kun je alleen zorgdragen voor tevreden cliënten wanneer er door HWW zorg goed voor jou wordt gezorgd. Bij jouw persoonlijke ontwikkeling zal HWW zorg je ondersteunen door het bieden van opleidingen en perspectief passend binnen de fase waarin de organisatie zich bevindt.

Op zoek naar een uitdagende baan?
Ons actuele vacatureaanbod is te vinden op www.werkenbijhwwzorg.nl. Hier vind je ook onze opleidingsplaatsen. Op dit moment hebben wij in ieder geval mogelijkheden voor de functie van Helpende niveau 2, Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4, Wijkverpleegkundige en Kwaliteitsverpleegkundige.

Wij bieden verder een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een gunstige eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering, een wervingsbonus en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemodel waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen. Voor de meeste functies bieden wij direct een vast contract. En eventuele openstaande studiekosten nemen wij altijd over.

Zit jouw baan er nu niet tussen, maak dan een vacature alert aan! Met deze service ben jij altijd op de hoogte van de vacatures waarin jij geïnteresseerd bent. Zit je in je laatste jaar en moet je nog stage lopen? Wij bieden stagemogelijkheden voor een veelheid aan opleidingsrichtingen op MBO- en HBO-niveau. Verder bieden wij ook regelmatig leerwerktrajecten aan voor de opleiding Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 en HBO-V.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Werving en Selectie via telefoonnummer 070-3795102 of per mail werving@hwwzorg.nl.

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK ONZE INFORMATIEVIDEO:

CONTACT

Werving en Selectie
werving@hwwzorg.nl
070-3795102

CONTACT

Werving en Selectie
werving@hwwzorg.nl
070-3795102

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes