FLORENCE

KENNIS MAKEN

Florence is een enthousiaste en dynamische organisatie van ruim 3.400 zorgprofessionals. Wij geven iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies. Dat doen wij bij mensen thuis en in onze verpleeg- en verzorgingshuizen. Wij zijn er speciaal voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Leuke baan in de zorg in de regio Den Haag
Ben je op zoek naar een baan in je eigen regio? Zodat je korte reisafstanden hebt en als het nodig is ook weer snel thuis kunt zijn? Waar je je vakinhoudelijke kennis iedere dag kunt bijspijkeren? En waar je – als je dat wilt – kunt doorgroeien? Kijk dan eens naar vacatures van Florence dicht bij jou in de buurt.

Ga je graag heerlijk zelfstandig op pad in de wijk? Kom dan werken in de thuiszorg!
Als je kiest voor de thuiszorg, werk je in een klein, wijkteam. Samen met je teamleden heb je de verantwoordelijkheid voor de zorg in jouw buurt. En maak je het mogelijk dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Past werken in een woonzorgcentrum bij jou? We hebben gezellige locaties bij jou in de buurt!
Onze woonzorgcentra zijn vaak een belangrijke ontmoetingsplek. Niet alleen voor de eigen bewoners, maar ook voor de mensen uit de wijk. Zij maken gebruik van onze restaurants en leuke activiteiten. Wat leuk is, is dat zowel oudere als steeds meer jongere wijkgenoten ons weten te vinden. In onze verzorgingshuizen geven wij deskundige zorg aan mensen met lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

Word je graag uitgedaagd in jouw specialisme? In onze expertisecentra leer je iedere dag!
Misschien wil je wel doorgroeien naar een andere functie of je specialiseren. Wij hebben onze eigen professionele academie waar je jouw kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Ook kan je rekenen op verdieping in je vak zo hebben wij onder andere de training aandachtsvelder medicatie of wondzorg.

Benieuwd hoe jouw loopbaancarrière er bij Florence uit kan zien?
Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs. We kijken er naar uit om jou te mogen ontmoeten en samen een fijne plek te vinden binnen onze organisatie. Onze bewoners kunnen niet wachten op jouw komst!

Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die een zorgdiploma hebben.

Wij zijn Florence. Wij zijn ouderenzorg.

Interesse? Neem dan contact op via werving@florence.nl

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BEKIJK HIER ONZE INFORMATIEVIDEO’S:

BEKIJK ONZE FOTOGALERIJ:

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes