Logo Cardia

Evita Zorg

Vacatures

Ben jij een zorgprofessional die met passie en aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant werkt? Dan ben je bij Evita Zorg aan het juiste adres! Wij bieden zorg op maat, waarbij het echt draait om de wensen van de vaak oudere klant. Om een leven waarin ze de dingen kunnen doen die ze, gelet op hun mogelijkheden en beperkingen, zelf belangrijk en zinvol vinden. Jij bent dus van waardevolle betekenis door hen daarin te begeleiden en dat mogelijk te maken, in welke functie dan ook!

Evita heeft vacatures voor verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp en nacht- of 24-uurs zorg. Je kunt met een klein urencontract aan de slag, maar ook fulltime en alles daar tussenin. Wij zoeken zowel starters in de zorg (ook zij-instromers) als ervaren zorgverleners. Als jij een hart hebt voor de zorg en dienstverlenend bent, dan ben je meer dan welkom bij Evita!  

Opleidingsmogelijkheden: stippel jouw eigen carrière pad uit!

Evita biedt niet alleen een leuke baan met goede arbeidsvoorwaarden, je hebt bij ons ook volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in het vak van de thuiszorg. Bij de Evita Academie kun je opleidingen en scholingen volgen en als je wilt kun je leren en werken combineren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als huishoudelijke hulp of verzorgende en tegelijkertijd een opleiding volgen. Bij Evita kun je jouw eigen carrière pad volgen! 

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Evita Zorg

Evita Zorg is een innovatieve, ambitieuze en sterk groeiende thuiszorgorganisatie in Den Haag met een ondernemende manier van werken. Bij Evita Zorg bieden wij alle voorkomende vormen van thuiszorg aan voor iedereen met een zorgvraag: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die net ontslagen zijn uit het ziekenhuis en mensen in de laatste fase van hun leven. De hoeveelheid aan zorg is afhankelijk van de hulp die gewenst is. Mensen kunnen dagelijks korte momenten thuiszorg ontvangen of zelfs 24 uur per dag. Als de zorgvraag verandert, dan verandert onze zorgverlening uiteraard mee. Daarbij kan het gaan om alle vormen van thuiszorg, zoals huishoudelijke hulp, begeleiding, persoonlijke verzorging,

In veel gevallen reizen de zorgverleners dus met de klant mee en begeleiden en ondersteunen hem of haar om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarbij vinden we het belangrijk dat klanten zo veel mogelijk hun eigen keuzes maken en daarmee ook de regie over hun eigen leven houden. De zorgverleners van Evita stimuleren dat ook.

Agenda

Evita Zorg Den Haag

Van Alkemadelaan 309a
2597 AJ Den Haag
https://www.evitazorg.nl/ 

Neem contact op!

info@evitazorg.nl

  070-3141600

Volg ons op:

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.