Logo Cardia

Cardia

Vacatures

Werken bij Cardia betekent een gezonde balans tussen werk en privé, of jij nu een werkende moeder bent, een mantelzorger of (sportieve) hobby’s hebt.

We bieden je uitgebreide studiemogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

Kijk voor actuele vacatures op www.werkenbijcardia.nl of stuur een mail naar werken@cardia.nl

 

Benieuwd naar ons? Bekijk de video.

Meer over Cardia

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen? Wil je werken in een klein en hecht team en heb je hart voor de zorg? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt!

Bij Cardia maak je deel uit van een klein team dat samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. Het ontwikkelen van deskundigheid, plezier in het werk en bezieling zijn hierbij kernbegrippen. Cardia werkt vanuit christelijke normen en waarden. Dat betekent onder meer dat we er zijn voor elkaar en voor onze cliënten. Wij respecteren verschillen in denken en religie van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Dat onze cliënten het goed hebben, staat bij Cardia voorop. Als medewerker heb je daar een grote rol in. We vinden het daarom belangrijk dat jij het ook naar je zin hebt bij Cardia.

Cardia is een eigentijdse zorgorganisatie met korte lijnen. In de regio Haaglanden hebben we vijf locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we zorg thuis en services. Vanuit onze christelijke en Planetree waarden bieden wij persoonsgerichte zorg. Planetree is een vorm van excellente mensgerichte zorg. Onze kernwaarden bezieling, plezier en deskundigheid zijn het recept voor tevreden cliënten. Uiteraard maken wij gebruik van eigentijdse zorgtechnologie en zetten talentontwikkeling in voor onze medewerkers en vrijwilligers. ‘Samen het verschil maken’ dat is ons streven!

Ontwikkeling van medewerkers

Een goede (zorg)professional ontwikkelt zich continu binnen het vakgebied. Cardia biedt medewerkers hiervoor ruime mogelijkheden. Zo stellen we met elke medewerker een persoonlijk ontwikkelplan op. Op basis hiervan kun je opleidingen en cursussen volgen.

Ben jij er klaar voor een nieuwe uitdaging of om een nieuwe richting in te slaan? Zoek je een baan met betekenis voor de samenleving? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Agenda

Cardia location Onderwatershof

Van Vredenburchweg 26
2282 SH Rijswijk
https://cardia.nl/ 

Cardia location Landscheiding

Isabellaland 150
2591 SL Den Haag, Netherlands
https://cardia.nl/ 

Cardia (Tabitha)

Mozartlaan 280
2555 KZ Den Haag, Netherlands
https://cardia.nl/ 

Bekijk andere partners

Ontdek de Haagse Ouderenzorg is een samenwerking van 13 werkgevers in de VVT regio Haaglanden, het UWV, Gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, MBO Rijnland en de Haagse Hogeschool.