CARDIA

KENNIS MAKEN

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen en je daarnaast ontwikkelen? Wil je werken in een klein en hecht team en heb je hart voor de zorg? Dan is Cardia de werkgever die je zoekt!

Bij Cardia maak je deel uit van een klein team dat samenwerkt, open communiceert en elkaar steunt. Het ontwikkelen van deskundigheid, plezier in het werk en bezieling zijn hierbij kernbegrippen. Cardia werkt vanuit christelijke normen en waarden. Dat betekent onder meer dat we er zijn voor elkaar en voor onze cliënten. Wij respecteren verschillen in denken en religie van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Cardia is een eigentijdse zorgorganisatie met korte lijnen. In de regio Haaglanden hebben we meerdere locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we zorg thuis en services. Uiteraard maken wij gebruik van eigentijdse zorgtechnologie en zetten talentontwikkeling in voor onze medewerkers en vrijwilligers. ‘Samen het verschil maken’ dat is ons streven!

Bij Cardia staat voorop dat onze cliënten het goed hebben. Als medewerker heb je daar een grote rol in. We vinden het daarom belangrijk dat jij het ook naar je zin hebt bij Cardia.

Ontwikkeling van medewerkers
Een goede (zorg)professional ontwikkelt zich continu binnen het vakgebied. Cardia biedt medewerkers hiervoor ruime mogelijkheden. Zo stellen we met elke medewerker een persoonlijk ontwikkelplan op. Op basis hiervan kun je opleidingen en cursussen volgen.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of om een nieuwe richting in te slaan? Zoek je een baan met betekenis voor de samenleving? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Kijk voor actuele vacatures op www.werkenbijcardia.nl of stuur een mail naar werken@cardia.nl

 

 

GA MET ONS IN GESPREK

Wil je graag actief bezig zijn en een baan met echte betekenis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn volop kansen op mooi, afwisselend en betekenisvol werk in de Haagse ouderen (en thuis)zorg!

Neem contact met ons op

BENIEUWD NAAR ONS? BEKIJK DE VIDEO:

CONTACT

Cardia afdeling recruitment
werken@cardia.nl
T: 
070 800 8400

CONTACT

Cardia afdeling recruitment
werken@cardia.nl
T: 
070 800 8400

Contact

070-7544 502
info@zorgscala.nl

Adres
Laan van Vredenoord 1
2289 DA Rijswijk

Postadres

Postbus 1005
2280 CA Rijswijk

© Copyright 2021 Zorgscala
Powered by Sport Heroes